Illegitimate

De Leon
"Leo"

VH15-011-0222

hannover (hann), ori, 175cm
s. 21.04.2015, 8v.
kouluratsastus, ko Grand Prix
kasvattaja Helen Feüer, GER
omistaja Helo (VRL-13822)

i. Diadome evm
m, hann, 176cm
/small>
ii. Lucifer van Herr evm
mrn, hann, 180cm
iii. Bigbong Jackpot evm
iie. Anastacia evm
ie. Diva II evm
rn, hann, 169cm
iei. Stripes on Sky evm
iee. Diva evm
e. Frederika evm
trn, holst, 171cm
ei. Ramzes evm
tprn, trak, 172cm
eii. Aherold evm
eie. Want to Ask evm
ee. Diana II evm
trn, hann, 167cm
eei. Don Carlos evm
eee. Sonnenblume evm

Jälkeläiset

t. Doñatella
o. Léonce '88
t. t. Laraine '88

Leo on käytökseltään mitä kultaisin ori. Todella harvoin se osoittaa minkäänsortin orimaista käytöstä, se on kuin herrasmies. Leo ei tarvitse taluttaessa ketjua, vaan seuraa kuin tipu taluttajaa lauhkeasti normaalinarullakin. Varovaisuutta täytyy silti etenkin muiden orien läheisyydessä noudattaa - kyllä Leo vastaan osaa laittaa. Leo itse ei haasta riitaa, mutta jos joku toinen heittää haasteen, tarttuu ori siihen epäröimättä luovuttaen kuitenkin hyvin helposti.

Ihmistä kohtaan Leo on kunnioittavainen. Ori ei käy testaamaan, mahtaako tällä ihmisellä olla pokkaa käsitellä sitä, vaan se luottaa olevansa turvassa ihmisen kanssa. Se tekeekin Leon kanssa puuhaamisesta erittäin miellyttävää. Se ei vastusta varusteita ja näyttää aina innokkaalta ja valmiilta töihin. Hoitotoimenpiteet kokovartalopesusta jalkojen kylmäykseen hoidetaan rauhassa, ilman turhia hätiköintejä. Leo ei ahdistu jäädessään yksin, vaan sen voi jättää luottavaisin mielin pesukarsinaan seisomaan.

Maasto, kotikenttä tai kilpailupaikka - sen ei ole niin väliä missä Leota ratsastaa, ori on aina rento ja kuuliainen sekä herkkä keskittyen ratsastajan ohjeisiin. Leo ei kuitenkaan anna kaikkea ilmaiseksi, jos se huomaa ratsastajan löysäilevän, ei se takuulla itsekään tee töitä sataprosenttisesti. Leolla on laadukkaat askellajit, lennokkaissa ja isoissa askelissa saa todellisen vatsalihastreenin! Tarkalla ja huolellisella ratsastuksella Leosta saa erittäin kykenevän kouluratsun, joka on valmiina nousemaan vaikka kuinka korkealle.

© Eilwen

VPV-Cup

30.06.2018 (kutsu), Grand Prix - 2/59

Porrastetut

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 0.00
Nopeus ja kestävyys: 0.00
Kuuliaisuus ja luonne: 3185.11
Tahti ja irtonaisuus: 3682.58
Tarkkuus ja ketteryys: 0.00


KRJ Kouluratsastus taso 11/11