Illegitimate

Noé Van Damme
"Noel"

VH16-076-0025

belgianpuoliverinen (bwp), ori, 170cm
s. 12.12.2016, 8v.
kouluratsastus, ko Intermediate II
kasvattaja Nora Lemaire, BE
omistaja Helo (VRL-13822)

20.03.2017 KTK-II 20 + 17 + 20 + 18 = 75p. / KTK-II
i. Damien Van Damme evm
m, bwp, 172cm
ii. Didier Van Damme evm
vprt, bwp, 170cm
iii. Jérémy Van Damme evm
iie. Déborah Van Damme evm
ie. Elise Van Damme evm
rn, bwp, 171cm
iei. Valerie Van Damme evm
iee. Elie Van Damme evm
e. Leonie Van Damme evm
mrn, bwp, 169cm
ei. Natan Van Damme evm
rt, bwp, 168cm
eii. Nathanaël Van Damme evm
eie. Eveline Van Damme evm
ee. Annelien Van Damme evm
mrn, bwp, 167cm
eei. Emiel Van Damme evm
eee. Adéle Van Damme evm

Jälkeläiset

t. Evengeline '88
t. Nidorella '88

Noé Van Damme toisin sanoen ihan vain Noel on todella komea musta ori, joka hurmaa olemuksellaan oli sitten missä tahansa. Ja kyllä tämä oripoika osaa myös hurmata sen viisi senttiä paksun mutakerroksen alta kun omistajan verenpaine alkaa nousta uhkaavasti.

Vaikka Noel on ehkä jopa luvattoman komea, niin sitä sitten saattaisi toisinaan toivoa, että vasta vuoroisesti luonne olisi mitä kamalin. Totta kai orissa on ne omat juttunsa varsinkin, kun toisinaan tahtoo olla liikaa kauniita tammoja ympärillä, joille on aivan pakko yrittää flirttailla. Kaikesta tästä huolimatta ja loppujen lopuksi Noel on varsin hyvätapainen ratsu.

Hoitaessa orin kanssa ei pitäisi olla mitään suurempia ongelmia ainakaan niin kauan kun ne ihanat tammat pysyvät tarpeeksi kaukana. Ei Noel ole mitenkään mahdoton, vaikka tammoja olisi lähettyvillä, mutta mitä luultavammin pitkähermoisemmallakin ihmisellä alkaisi hermoa kiristää se koko aikainen hirnuminen ja turhan nopeasti steppailevat kaviot jotka tuntuvat varsin ikäviltä omilla varpailla.

Ratsuna Noel jatkaa varmaa linjaa hyvin ihanteellisena kouluratsuna. Nöyrä luonne ja hyvä yhteistyökyky tekevät työskentelystä orin kanssa hyvin miellyttävää. Myös yksi iso plussa mistä Noelia saa hyvin usein kiitellä on se, että se tekee aina parhaansa ja antaa kaikkensa! Oli kyseessä sitten valmennus tai kilpailutilanne niin tämä herra kyllä antaa kaikkensa. Kuitenkin Noel osaa myös heittäytyä maastolenkeillä lomallekin ja ottaa kaiken irti siitä, kun peltojen poikki pääsee viilettämään täyttä laukkaa.

Kilpailupaikalla ori on astetta haastavampi mitä kotoisissa oloissa kotitallilla. Uudet paikat ja ne lukuisat tammat saavat orin päänpyörälle joka näkyy yleisesti ottaen (onneksi) vain koko aikaisella steppaamisella. Totta kai myös vähän väliä täytyy muistuttaa kimakoilla hirnahduksilla, että näinkin upea ori on täällä paikalla. Että jokainen tamma varmasti huomaa hänen läsnäolonsa.

NJ'n alaiset näyttelyt

16.01.2017 (kutsu), lk 2 bwp-o - 3/4, irtoSERT 01.03.2017 (kutsu), lk 2 bwp-o - 2/4, irtoSERT

Porrastetut

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 0.00
Nopeus ja kestävyys: 0.00
Kuuliaisuus ja luonne: 2533.91
Tahti ja irtonaisuus: 3174.24
Tarkkuus ja ketteryys: 0.00


KRJ Kouluratsastus taso 10/10

00.00.0000 Valmennus

Kirjoittanut V. Valmentaja

Have my breakfast spaghetti yarn this human feeds me, i should be a god, and hate dog, and step on your keyboard while you're gaming and then turn in a circle yet destroy couch as revenge. Attack feet missing until dinner time claws in your leg refuse to leave cardboard box. Steal the warm chair right after you get up present belly, scratch hand when stroked hunt anything that moves, for lick the curtain just to be annoying. Eat owner's food fall asleep on the washing machine and chase imaginary bugs, and sit and stare. Stare out the window sleep on dog bed, force dog to sleep on floor. Kitten is playing with dead mouse attack the dog then pretend like nothing happened, chirp at birds so sleep on keyboard, for eat grass, throw it back up so hack up furballs. Roll on the floor purring your whiskers off going to catch the red dot today going to catch the red dot today meow all night having their mate disturbing sleeping humans. Lick the curtain just to be annoying missing until dinner time, and meowwww run in circles. Lie on your belly and purr when you are asleep jump launch to pounce upon little yarn mouse, bare fangs at toy run hide in litter box until treats are fed. Pee in the shoe need to chase tail.