Illegitimate

Quinten
"Kiukku"

VH17-076-0057

belgianpuoliverinen (bwp), ori, 170cm
s. 05.10.2017, 8v.
esteratsastus, re 160cm
kasvattaja Glenn Van Der Meiren, BE
maahantuoja fargs
omistaja Helo (VRL-13822)

20.11.2017 KTK-III 16 + 17 + 18 + 17 = 68p. / KTK-III
10.02.2018 Quality (65,556 %) 5 / 4.5 / 10 / 7.5 / 3.5 / 3.5 / 9.5 / 8.5 / 7
i. Thibaut evm(
m, bwp, 170cm
ii. Corentin Boris evm
m, bwp, 171cm
iii. Corentin Laurent evm
iie. Noémie evm
ie. Amalasand evm
mrn, bwp, 170cm
iei. Franci evm
iee. Faunia evm
e. Grizelda evm
rn, bwp, 170cm
ei. Chevalier evm
rn, bwp, 170cm
eii. Dareau evm
eie. Idna evm
ee. Etta evm
trn, bwp, 170cm
eei. Corwen evm
eee. Blondell evm

Kiukun isä, Thibaut, on komea, toiselle palkinnolle kantakirjattu belgianpuoliveriori. Tältä uljaalta mustalta löytyy säkäkorkeutta 170cm verran ja sillä on kilpailtu menestyksekkäästi esteillä 160cm luokissa. Thibaut on periksiantamaton ja rohkea hevonen, mikä on varmasti tehnytkin siitä niin erinomaisen esteratsun. Ori hyppää esteiden yli satavarmasti, vaikka tie olisikin hieman huonompi. Thibautin ei olla koskaan nähnyt luovuttavan. Hevonen on ollut myös erittäin haluttu ori jalostuksessa, mutta sitä on käytetty harkitusti. Näin ollen hevoselta löytyykin niin sanotusti vain 15 jälkeläistä, mutta ne ovat toinen toistaan taitavampia ja komeampia.

Kiukun isänisä, Corentin Boris, on rento, mutta haasteita tarjoava musta, 171cm säkäkorkeuden omaava belgianpuoliveriori. Ori on kilpaillut esteillä 150cm luokissa menestyksekkäästi ja se on ollut haluttu ori jalostuksessa. Luonteeltaan ori on mitä mainioin, sillä se on rento ja antaa pieniä haasteita siellä täällä. Ori tietää mitä haluaa ja osaa myös vaatia niitä. Corentin Boris on rohkea ratsu, eikä se luovuta helposti, jos ollenkaan. Jälkeläisiltä orilta löytyy hurjat 65 kappaletta ja niille hevonen on lähinnä periyttänyt rohkeuttaan ja tietynlaista haastavuuttaan.

Kiukun isänisänisä, Corentin Laurent, on hieno musta belgianpuoliveriori, jolta löytyy 171cm säkäkorkeutta. Luonteeltaan ori on pippurinen ja periksiantamaton, mutta lempeähkö. Hevonen on suorittanut muutaman esteradan menestyksekkäästi, mutta orin omistajan loukkaantumisen takia hevonen on päätynyt lähinnä puskaratsuksi perheen teini-ikäisille tytöille. Hevonen on kuitenkin kantakirjattu toiselle palkinnolle, mutta sitä ei juurikaan ole tarjottu jalostukseen. Omistajansa sanoin vain harvoille ja valituille. Corentin Laurentilta löytyykin siis vain kymmenen jälkeläistä, mutta niistä jokainen on kilpaillut menestyksekkäästi esteillä.

Kiukun isänisänemä, Noémie, on 169cm korkea tummanruunikko belgianpuoliveritamma, jolta löytyy mahdollisesti tallin suurin sydän. Tamma on todella herttainen ja se kaipaa, että antaa hellyyttä. Tamma on kuitenkin ratsuna todella tavoitteellinen ja periksiantamaton ja sillä ollaan kilpailtu esteratsastuksessa. Noémie on ollut aina tallin suosituin hevonen juurikin sen ihanan luonteen takia ja se on saanut paljon huomiota osakseen. Jälkeläisiä tammalta löytyy viisi kappaletta ja niille se on periyttänyt lähinnä mukavaa luonnettaan ja tavoitteellisuuttaan.

Kiukun isänemä, Amalasand, on kaunis, mustanruunikko belgianpuoliveritamma. Tällä 170cm korkealla tammalla on kilpailtu menestyksekkäästi kenttäratsastuksessa ja se on kantakirjattu toiselle palkinnolle, joskin nipin napin. Luonteeltaan tamma on yhtä kaunis kuin ulkonäöltään, mutta se osaa myös antaa haasteita. Tamma vaatii tiukan ja kylmähermoisen käsittelijän, sillä Amalasand haluaa mennä lujaa ja jarrut usein unohtuvat. Hevosesta saa kuitenkin todella mukavan ja rennohkon kisa- ja treenikumppanin ja se on ollutkin monelle loistava opetusratsu. Jälkeläisiä tammalta löytyy viisi kappaletta.

Kiukun isänemänisä, Franci, on kuuliainen, 170cm korkea ruunikko belgianpuoliveriori Saksasta. Franci on kohtuullisen ruunamainen ori ja monet tallilla kävijät luulevat sen todella olevan ruuna. Hevonen on lempeäkatseinen ja rento kaveri ja siltä löytyy taitoa vaikka mihin. Hevosella on kilpailtu kenttäratsastuksessa, sillä se on todella monipuolinen ja kuuliainen ratsu. Se hyppäisi vaikka kaivoon, jos siltä niin pyydettäisiin. Francilta löytyy ihanat 13 jälkeläistä ja niille hevonen on periyttänyt monipuolisuuttaan ja suurelle osalle myös ihanaa luonnettaan.

Kiukun isänemänemä, Faunia, on reipas ja motivoitunut belgianpuoliveritamma. Tamma omaa kauniin mustan värin ja siltä löytyy säkäkorkeutta 167cm verran. Hevosella on kilpailtu kenttäratsastuksessa jokseenkin menestyksekkäästi ja tammasta huomaa sen olevan todella monipuolinen. Hevonen on myös todella rohkea, eikä se kammoksu mitään. Faunian kanssa on helppo tehdä töitä, sillä sitä ei tarvitse motivoida tai potkia liikkeelle. Hevonen on kantakirjattu kolmannelle palkinnolle ja sille on siunaantunut neljä hienoa jälkeläistä.

Kiukun emä, Grizelda, on mukava, mutta jääräpäinen belgianpuoliveritamma. Tällä ruunikolla, 170cm korkealla tammalla on kilpailtu esteiden parissa 150cm luokissa menestyksekkäästi. Luonteeltaan Grizelda on haasteita antava, mutta todella mukava ja rento tamma. Siitä saakin mukavan ja monipuolisen treeni- ja kisakumppanin. Yhtäkään tylsää päivää ei tamman kanssa varmasti tule. Grizelda on kantakirjattu kolmannelle palkinnolle korkein pistein ja sen jälkeläiset ovat menneet hyvin kaupaksi. Jälkeläisiä tammalta löytyykin kuusi kappaletta, joista yksi jäi kotiin.

Kiukun emänisä, Chevalier, on ruunikko, 170cm korkea belgianpuoliveriori, joka on lyhyen mutta menestyksekkään estekilpailu-uransa jälkeen ollut todella haluttu ori jalostuksessa. Ori on kantakirjattu toiselle palkinnolle, mikä on varmasti myös lisännyt kiinnostusta oriin. Chevalier on luonteeltaan rehellinen ja periksiantamaton ratsu. Hevosen kanssa on mukava työskennellä, sillä ori tarjoaa haasteita, mutta samalla se on varma ja tasapainoinen ratsu. Jälkeläisiä orille on siunaantunut 45 kappaletta ja niille hevonen on periyttänyt periksiantamattomuuttaan.

Kiukun emänisänisä, Dareau, on monelle aivan tuntematon belgianpuoliveriori, mutta kotikaupungissaan ja sen ympäristössä ori tunnetaan ystävällisenä ja taitavana esteratsuna. Tällä ruunikolla, 173cm korkealla orilla on paljon estesilmää ja se on kilpaillut lähipiirissä 120cm luokissa aina kun niitä on ollut tarjolla. Orin kanssa on tehty myös paljon hyvää ja omistajaperhe tunnetaankin hyväntekijöinä. Dareau on ollut monen ensikosketus hevoseen ja on ihme, että ori on niinkin paljon kestänyt koskettelua ja sähläämistä. Ori ei ole millänsäkään ja sen voisi vaikka vääntää solmuun. Jälkeläisiä tältä orilta löytyy kolme kappaletta.

Kiukun emänisänemä, Idna, on rautias, 168cm korkea belgianpuoliveritamma, joka on toiminut lähes koko elämänsä paikallisella ratsastuskoululla opetushevosena. Idnalla on takanaan myös vuoden estekilpailu-ura, jonka jälkeen tamma myytiin äkillisen rahatilanteen muutoksen vuoksi pikaisesti läheiselle ratsastuskoululle. Hevonen on todella monipuolinen ja rehti ratsu ja se on todella monelle edes hieman kokeneemmalle ratsastajalle sopinut. Idna antaa haasteita, eikä se luovuta, jos se jotakin haluaa. Koska tamma tulee kohtuullisen menestyksekkäästä suvusta, on Idnallakin lähdetty jatkamaan sukua kolmella varsalla.

Kiukun emänemä, Etta, on jääräpäinen, mutta mukava belgianpuoliveritamma. Tältä tummanruunikolta, 170cm korkealta tammalta löytyy paljon menohaluja esteille ja välillä ne jarrut tuppaavatkin unohtumaan. Hevonen tarvitseekin kokeneemman käsittelijän, joka osaa pitää päätöksistään kiinni ja olla jämäkkä. Etta on kilpaillut esteiden parissa 150cm luokissa ja se on kantakirjattu kolmannelle palkinnolle korkein pistein. Hevosta on käytetty harkitusti siitoksessa suvun vaikuttaessa monessa hevosessa ja siltä löytyykin vain kaksi jälkeläistä. Molemmat jälkeläiset ovat kuitenkin perineet emänsä taidot.

Kiukun emänemänisä, Corwen, on rehellinen ja reipas 171cm korkea musta belgianpuoliveriori, jolla on kilpailtu menestyksekkäästi esteratsastuksessa 150cm luokissa ympäri Euroopan. Luonteeltaan ori on loistava esteratsu, sillä se on rohkea, eikä sitä tarvitse motivoida juuri yhtään. Hevonen hyppää mistä vain lennokkaasti ylitse, vaikka ratsastaja ei sitä välttämättä aina haluaisi tai ei ole valmis. Corwen on ollut haluttu ori jalostuksessa ja siltä löytyykin 34 jälkeläistä. Jälkeläisilleen ori on periyttänyt muun muassa rohkeuttaan ja reippauttaan.

Kiukun emänemänemä, Blondell, on 169cm korkea ruunikko belgianpuoliveritamma. Tamma on lempeä ja hyväsydäminen hevonen, jonka kanssa pärjää kuka tahansa. Blondellilla on kilpailtu kenttäratsastuksessa muutama vuosi, kunnes tamman omistaja myi sen paikalliseen ratsastuskouluun sen jalkavaivojen takia. Hevonen kuntoutettiin ihmeen nopeasti ja se on päässyt olemaan tuntiratsu kaiken tasoisille ratsastajille. Tamma on tehnyt jo pitkän uran ratsastuskoululla ja se on ollutkin monen lempihevonen. Jälkeläisiä tammalta löytyy kolme kappaletta ja niille hevonen on periyttänyt mukavaa luonnettaan.

Jälkeläiset

t. Ciara '88

NJ'n alaiset näyttelyt

22.10.2017 (kutsu), lk 6 BWP orit - 2/9, irtoSERT
12.11.2017 (kutsu - lk 2 bwp-o - 6/7, irtoSERT

Porrastetut

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 3005.98
Nopeus ja kestävyys: 0.00
Kuuliaisuus ja luonne: 3749.43
Tahti ja irtonaisuus: 0.00
Tarkkuus ja ketteryys: 0.00


ERJ esteratsastus taso 11/11